©Photo’s Cor Kes


vlak

Little Amsterdam

het logo van Little Amsterdam, i love Edam
(placeholder)

Cadeaubon 't Bottertje is vanaf nu ook in te wisselen in Edam.

Historisch nieuws, Cadeaubon 't Bottertje is vanaf nu ook in te wisselen in Edam. Het Edammertje wordt niet langer verkocht.

Winkels waar de bon ingewisseld kunnen worden zijn: Banketbakkerij Mastenbroek, De Gevangenpoort en Restaurant La Galera, De Beurs eten& drinken, De Leuke Keuken, Drogisterij & Parfumerie De Graaf, Fietsspeciaalzaak Ronald Schot, Gerard Visser Speciaalzaak groente, fruit en natuurvoeding, Gijs Günther Schoenen, HaarSukces, Het Geheim van Edam, Hotel Restaurant De Fortuna, Intofun, Jorritsma, Keurslagerij Johan Taam, Living-in by Helen de Boer, Markee Boek & Kantoor, Matthew's Musical Instruments, Mei Ling Sieraden, Mode Only Ladies, N!eventz, Oog Edam, Sas Bloemiste, Strandbad Paviljoen, Foodlovers, Ton Tweewielers Fietsverhuur, Tuincentrum 't Lokkemientje, `t Snoepwinkeltje, Kapsalon Sjoerd en De Kast.

Te zijner tijd zullen er nieuwe gedrukt worden waar ook het logo van de Ondernemersvereniging Edam op zal staan.

't Bottertje is nu inwisselbaar bij heel veel winkels in Edam. Dan wordt het nog leuker winkelen.

cadeaubon 't Bottertje inwisselbaar bij heel veel winkels in Edam
ondernemend volendam
OVE EDAM ondernemersvereniging logo 70 jaar

Trekking Bottertjes-actie van januari.

Maandag is de trekking gehouden van de Bottertjes-actie. Op de nummers van de controlestrookjes van de Bottertjes die in januari zijn uitgegeven bij de Nivo en Markee is de maandelijkse prijs van € 50,- aan Bottertjes verloot.

Het winnende nummer is:  10 1092161

Het betreft een Bottertje t.w.v. € 10,-- dat bij de Nivo is uitgegeven op 12 januari. Kijk uw controlestrookje dus even na en wie weet bent u de maandwinnaar.

Drie Bottertjes-maandprijzen nog niet opgehaald

Maar er zijn nóg drie niet opgehaalde prijzen. Bij de balie van de Nivo in de Burg. van Baarstraat 42 liggen nog steeds drie enveloppen met daarin € 50,-- aan Bottertjes van de winnaars van eerdere trekkingen in 2015. Het is natuurlijk zonde als de winnaars deze Bottertjes-prijzen niet op komen halen. Het gaat om de volgende maandtrekkingen:

Januari 2015:  541617

September:  10 1074439

December:  15 559812