©Photo’s Cor Kes


vlak

Little Amsterdam

het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Sint-Kerstactie Edam met extra prijzen vandaag van start!

Maandag 16 november is de start van de succesvolle Sint-Kerstactie van Ondernemersvereniging Edam. Bij 20 winkeliers maakt u tot en met 24 december dagelijks kans op de vele prijzen uit de enorme prijzenpot. Deze wordt gedurende drie trekkingen verdeeld over vele tientallen deelnemers. U hoeft er alleen maar de kanskaart voor in te vullen die u krijgt bij elke besteding in de deelnemende winkels. De hoofdprijs brengt u dit jaar voor vijf dagen naar Madrid.

Om deel te nemen hoeft u alleen maar uw naam- en adresgegevens in te vullen op de kanskaart. De kleine kaartjes kunnen in een van de 20 witte bussen gedeponeerd te worden. Hiermee maakt u kans op een van de vele cadeaubonnen, variërend van € 10,- tot en met € 150,-.


Daarnaast geven alle deelnemers ook nog eens drie maal zelf een cadeaubon weg, ter waarde van € 25,-. Maar ook de lokale horeca laat zich niet onbetuigd: bonnen van De Fortuna, La Galera, de Harmonie, De Beurs, Het Geheim en Hof van Holland gaan elke trekking mee!


Sint-Kerst 2015 actie van start

Naar Madrid!

Besloten is om dit jaar weer een echte hoofdprijs in te voeren! De Edamse winkeliers tonen veerkracht! De hoofdprijs brengt u en uw partner voor vijf dagen naar de residentie van Sint Nicolaas: Madrid! U bezoekt de stad, krijgt een auto om de schitterende omgeving te verkennen en vliegt heen en terug met een betrouwbare maatschappij. Uiteraard zijn ook de hotelkosten voor rekening van de OVE.


Bose SoundTouch30

Bose heeft opnieuw een geweldige hoofdprijs beschikbaar gesteld. De Bose Soundtouch30 betekent zorgeloos en moeiteloos genieten van internetradio, je muziekbibliotheek en populaire muziekdiensten zoals Spotify en Deezer.

Bose ziet de SoundTouch als het beste wifi-muzieksysteem met eenvoudig toegang tot internetradio en uw muziekbibliotheek. Heeft u een wifinetwerk, dan heeft u alles in huis om uw muziek te streamen met één druk op de knop.


Actie

De actie is even eenvoudig als aantrekkelijk. Bij een aankoop tot en met € 20,- ontvangt u een kanskaart. Bij besteding van € 20,- t/m € 40,- krijgt u twee kanskaarten en bij besteding van € 40,- t/m € 60,- drie kaarten. Et cetera et cetera.


Trekkingen

Nadat u de ingevulde kanskaart(en)heeft ingevuld en ingeleverd vinden er drie trekkingen plaats. Te weten op: 25 november, 9 december en 30 december.

Daarna worden de prijswinnaars bekend gemaakt op www.edam.nl, www.stadskrant.net en via en formulier in de winkels.

De actie loopt tot Kerstmis en actiekaarten kunnen worden ingeleverd tot en met 30 december.


Ophalen prijzen

Prijswinnaars kunnen de prijzen niet inleveren tegen contant geld. De gewonnen prijzen kunnen na elke trekking worden afgehaald bij Jorritsma Sieraden, Tabak & Souvenirs, Kleine Kerkstraat 1 in Edam.

Sint-Kerst 2015 actie van start MADRID
Sint-Kerst 2015 actie van start MADRID
Sint-Kerst 2015 actie van start BOSE 30

In totaal bedraagt het prijzengeld aan bonnen bijna € 3.000,-!