©Photo’s Cor Kes


vlak

Little Amsterdam

het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Old Holland Streekmarkt Edam

Zaterdag 13 augustus is het zover, naast de avondkaasmarkt is er nu voor de 2e keer ook de Old Holland Streekmarkt Edam. Het belooft wederom een aantrekkelijke markt te worden met een zeer divers aanbod. De kramen staan opgesteld op de Kaasmarkt, Bierkade, Prinsenstraat, Spui, Keizersgracht, Damplein tot en met de Hoogstraat.

Winkels vanuit Edam en Volendam en omstreken kunnen zich weer aanmelden via info@edithhartog.nl. Deze markt wordt in eigen beheer georganiseerd door de OVE om een unieke diversiteit te kunnen waarborgen.

In 2015 waren o.a. van de partij: De Leuke Keuken, Mei Ling, Gerard Visser, Gijs Gunther, 747 PME Legend en De Volendamse Dierenkliniek zullen de kramen vullen. Brocante, de Klompenschilder, een Kunstenares, Poppenmode, en allerhande cadeauartikelen zijn aanwezig. En daarnaast natuurlijk een groot aanbod voor de inwendige mens, van chocolade tot gerookte vis, van heerlijke worst tot oudhollandse poffertjes en zelfs een oliebollen kraam zal niet ontbreken. Daar hopen we in 2016 ook natuurlijk weer op.


Aanmelden kan via de mail info@edithhartog.nl

Flyer Old Holland Streekmarkt Edam