Little Amsterdam

vlak
het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Trekking Bottertjes

Elke maand vindt de trekking van de Bottertjes-actie plaats. Bewaar altijd het controlestrookje van de Bottertjes die u heeft ontvangen, dit strookje kan zomaar 50,- waard zijn!

De trekking wordt elke maand gedaan op basis van de Bottertjes die in de desbetreffende maand verkocht zijn. De Bottertjes worden verkocht bij Tamoil, Klein Westerbuiten 9 in Edam en bij Nivo, Burg. van Baarstraat 42 in Volendam.

>> Lees verder

Cadeaubon 't Bottertje bij de winkels in Edam

Hart voor een ander ACTIE OVE

In samenwerking met de deelnemende winkeliers geeft de Ondernemersvereniging Edam in december cadeautjes weg. Doe mee en maak een ander blij met iets leuks, bijzonders of lekkers!

Dat is toch altijd hartverwarmend in deze maand!


>>Lees verder

Edam is Amsterdam in het klein!

Twintig kilometer ten noorden van Amsterdam ligt een klein, maar ongeschonden stadje uit de 12e eeuw, Edam. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten, een keur aan cultuurhistorische bezienswaardigheden, bijzondere speciaalzaken en gastvrije horeca. ‘De Parel van Holland’ is vergeleken met gemeentegenoot Volendam redelijk onontdekt door het grote publiek. En misschien maar goed ook!

>>Lees verder

2024

nieuws - info

gemeente nieuws

Agenda OVE 2024

4 mei

Glazenverkoop Wijnwandeling


21 juni

Wijnwandeling EdamKwakelbrug in Edam

Bonne, Bonne, Bonnenactie 2023

Tijdens de actieperiode van maandag 13 november t/m zondag 17 december kan je meedoen an deze Sint/Kerst actie. Door te kopen bij de deelnemende winkeliers in Volendam en Edam  verzamel je 8 verschillende kassabonnen (ongeacht het bedrag) in de actie-envelop sparen òf een totaalbedrag vanaf €1000 aan kassabonnen.


>>Lees verder

Bonne, Bonne, Bonnenactie
Hart voor een ander ACTIE OVE

Feestverlichting in Edam gaat weer stralen

Op 6 november j.l. zijn alle ornamenten met led-verlichting weer opgehangen. Zowel aan de gevels als aan de lantaarnpalen. De stad is hiermee nu dus weer stralend verlicht.


>>Lees verder


Feestverlichting in Edam