©Photo’s Cor Kes


Little Amsterdam

vlak
het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Bonne, Bonne, Bonnenactie 2023

Tijdens de actieperiode van maandag 13 november t/m zondag 17 december kan je meedoen an deze Sint/Kerst actie. Door te kopen bij de deelnemende winkeliers in Volendam en Edam verzamel je 8 verschillende kassabonnen (ongeacht het bedrag) in de actie-envelop sparen òf een totaalbedrag vanaf €1000 aan kassabonnen.

Heeft de klant bijvoorbeeld iets gekocht van €700,00 en 400,00 dan kunnen deze twee kassabonnen in de envelop gestopt worden (is namelijk meer dan € 1000,00) en hoeft er dus niet doorgespaard te worden totdat ze 8 bonnetjes verzameld hebben.  

Deze enveloppen zijn bij alle 101 deelnemende winkeliers verkrijgbaar. Klanten mogen zo vaak meedoen als ze willen. Een overzicht van alle deelnemers is te vinden op onze website: https://ondernemendvolendam.nl/deelnemers/

Iedere gevulde envelop dingt mee in de prijzentrekkingen, dus ook enveloppen van vorige trekkingen. Vanaf zaterdag 25 november worden wekelijks prijswinnaars bekend gemaakt via onze kanalen op Facebook, Instagram, TikTok, Youtube en op onze website www.sintkerstactie.nl én in de Nieuw-Volendam en de Stadskrant.

De prijzentrekkingen vinden plaats op:  


Zaterdag 25 november

Zaterdag 2 december

Zaterdag 9 december

Zondag 17 december


www.sintkerstactie.nl  Bonne, Bonne, Bonnenactie 2023