vlak

Little Amsterdam

het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Sint-Kerstactie Edam met vele prijzen

Maandag 20 november start de Sint-Kerstactie van de Ondernemersvereniging Edam. Bij 18 winkeliers maakt u tot en met 24 december dagelijks kans op de vele prijzen uit de enorme prijzenpot, waaronder drie reizen voor twee personen naar mooie Europese steden.

Deze wordt gedurende drie trekkingen verdeeld over vele tientallen deelnemers. U hoeft er alleen maar de kanskaart voor in te vullen die u krijgt bij elke besteding in de deelnemende winkels. De hoofdprijs bestaat dit jaar uit maar liefst drie Europese City Trips voor twee personen!


Om deel te nemen hoeft u alleen maar uw naam- en adresgegevens in te vullen op de kanskaart. De kleine kaartjes kunnen in de witte bussen bij alle 18 deelnemers gedeponeerd worden. Hiermee maakt u kans op een van de vele cadeaubonnen, variërend van € 10,- tot en met € 100,-.

Daarnaast geven alle deelnemers en de lokale horeca ook nog eens heel veel bonnen weg!


Drie stedentrips

De hoofdprijzen bestaan dit jaar uit maar liefst drie stedentrips voor twee personen. Met uw partner kunt u dan naar Sevilla, Kopenhagen of Budapest! Een prachtig cadeau!.


Actie

De actie is even eenvoudig als aantrekkelijk. Bij een besteding tot € 20,- ontvangt u één kanskaart. U ontvangt twee kanskaarten bij een besteding tot € 40,-. Et cetera et cetera.


Trekkingen

Nadat u de ingevulde kanskaart(en) heeft ingevuld en ingeleverd vinden er drie trekkingen plaats. Te weten op: 29 november, 13 december en 28 december. Daarna worden de prijswinnaars bekend gemaakt op www.edam.nl, www.stadskrant.net, in de Nivo en via een formulier in de winkels.


De actie loopt tot Kerstmis en actiekaarten kunnen worden ingeleverd tot en met 28 december.


Ophalen prijzen

Prijswinnaars kunnen de prijzen niet inleveren tegen contant geld. De gewonnen prijzen kunnen na elke trekking worden afgehaald bij Jorritsma Sieraden, Tabak & Souvenirs, Kleine Kerkstraat 1 in Edam.



>> UITSLAG  eerste trekking

>> UITSLAG  tweede trekking

>> UITSLAG  derde trekking




Sint-Kerst 2015 actie van start
Sint-Kerst 2015 actie van start MADRID
Sint-Kerst 2015 actie van start MADRID

In totaal bedraagt het prijzengeld aan bonnen bijna € 3.000,-!

OVE EDAM ondernemersvereniging logo 70 jaar
Sint-Kerst Actie OVE Edam met veel prijzen en mooie reizen