vlak
het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Little Amsterdam

Trekking

Bottertjes-actie

Elke maand vindt de trekking van de Bottertjes-actie plaats. Bewaar altijd het controlestrookje van de Bottertjes die u heeft ontvangen, dit strookje kan zomaar 50,- waard zijn!

De trekking wordt elke maand gedaan op basis van de Bottertjes die in de desbetreffende maand verkocht zijn. De Bottertjes worden verkocht bij Jorritsma, Kleine Kerkstraat 1 in Edam en bij Nivo, Burg. van Baarstraat 42 in Volendam.

>> Lees verder

Cadeaubon 't Bottertje bij de winkels in Edam

Verkooppunt 't Bottertje nu bij Tamoil Edam

Tamoil Edam zal per 1 april a.s. het nieuwe verkooppunt in Edam zijn van cadeaubon ’t Bottertje.

Met de ruime openingstijden, 7 dagen van de week geopend, de eenvoudige bereikbaarheid en parkeergelegenheid.....

>> Lees verder

Edam is Amsterdam in het klein!

Twintig kilometer ten noorden van Amsterdam ligt een klein, maar ongeschonden stadje uit de 12e eeuw, Edam. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten, een keur aan cultuurhistorische bezienswaardigheden, bijzondere speciaalzaken en gastvrije horeca. ‘De Parel van Holland’ is vergeleken met gemeentegenoot Volendam redelijk onontdekt door het grote publiek. En misschien maar goed ook!

>>Lees verder

2020

nieuws - info

gemeente nieuws

Agenda OVE


6 april

Start voorjaarsactie

15 april

Jaarvergadering leden

19 juni

Wijnwandeling


Haringparty datum volgt nogWijnwandeling 2020

Ondanks dat het nog ver weg lijkt is de commissie die zich bezig houdt met de wijnwandeling al volop bezig met de organisatie van dit gezellige evenement. De glazen zijn inmiddels besteld en de selectie van de wijnen wordt gemaakt.

De wijnwandeling zal dit jaar plaatsvinden op 19 juni van 19:00 tot 22:00 uur en zullen de lekkerste wijnen te proeven zijn op mooie locaties in Edam.

>> Lees verder

DeLeukeKeukenShop  

Door de corona crisis kiezen sommige ondernemers toch voor een webshop. De Leuke Keuken heeft er nu ook één. www.deleukekeukenshop.nl