It's Christmas in Edam

vlak
het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Little Amsterdam

Edam is Amsterdam in het klein!

Twintig kilometer ten noorden van Amsterdam ligt een klein, maar ongeschonden stadje uit de 12e eeuw, Edam. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten, een keur aan cultuurhistorische bezienswaardigheden, bijzondere speciaalzaken en gastvrije horeca. ‘De Parel van Holland’ is vergeleken met gemeentegenoot Volendam redelijk onontdekt door het grote publiek. En misschien maar goed ook!

>>Lees verder

2018

nieuws - info

gemeente nieuws

Agenda OVE


3-4 start voorjaarsactie

19/3 start Voorjaarsactie

19/3 Voorjaars Special

Juni Netwerkavond (onder voorbehoud)

22/6 Wijnwandeling

11/8 Old Holland Streekmarkt

Oktober Netwerkavond

14/12 Lichtjesavond in Edam


>>Direct naar OVE events pagina

Trekking

Bottertjes-actie

Elke maand vindt de trekking van de Bottertjes-actie plaats. Bewaar altijd het controlestrookje van de Bottertjes die u heeft ontvangen, dit strookje kan zomaar 50,- waard zijn!

De trekking wordt elke maand gedaan op basis van de Bottertjes die in de desbetreffende maand verkocht zijn. De Bottertjes worden verkocht bij Jorritsma, Kleine Kerkstraat 1 in Edam en bij Nivo, Burg. van Baarstraat 42 in Volendam.

>> Lees verder

Cadeaubon 't Bottertje bij de winkels in Edam

Gezamenlijke Sinterklaasloterij actie Edam en Volendam

Door de krachten te bundelen is de inmiddels bekende Sinterklaasloterij in Volendam nu groter dan ooit! Door het meedoen van Edam met wel 21 winkels aan de actie is de prijzenpot groter en maken dus meer mensen kans op een mooie prijs!

>> Lees verder

Vrijdag 14 december Lichtjesavond

Op vrijdag 14 december zullen de winkels en straten van Edam verlicht zijn met stralende lichtjes. In de winkels zijn leuke kortingen speciaal voor deze avond. Maak gebruik van deze kortingen en ga op pad in het romantisch verlichte centrum!

>> Lees verder

OVE Lichtjesavond EDAM vrijdag 14 december