vlak
het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Little Amsterdam

Edam is Amsterdam in het klein!

Twintig kilometer ten noorden van Amsterdam ligt een klein, maar ongeschonden stadje uit de 12e eeuw, Edam. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten, een keur aan cultuurhistorische bezienswaardigheden, bijzondere speciaalzaken en gastvrije horeca. ‘De Parel van Holland’ is vergeleken met gemeentegenoot Volendam redelijk onontdekt door het grote publiek. En misschien maar goed ook!

>>Lees verder

2018

nieuws - info

gemeente nieuws

Wijnwandeling EDAM is op 22 juni, save the date

Op 22 juni zal het leukste evenement van Edam weer plaatsvinden, de wijnwandeling. Van 19:00 tot 22:00 uur zullen de deuren van de deelnemende bedrijven weer geopend zijn.

>> Lees verder

Wijnwandeling EDAM 2018 op 22 juni

Agenda OVE


3-4 start voorjaarsactie

19/3 start Voorjaarsactie

19/3 Voorjaars Special

Juni Netwerkavond (onder voorbehoud)

22/6 Wijnwandeling

11/8 Old Holland Streekmarkt

Oktober Netwerkavond

15/12 Avondkerstmarkt


>>Direct naar OVE events pagina

Trekking

Bottertjes-actie

Elke maand vindt de trekking van de Bottertjes-actie plaats. Bewaar altijd het controlestrookje van de Bottertjes die u heeft ontvangen, dit strookje kan zomaar 50,- waard zijn!

De trekking wordt elke maand gedaan op basis van de Bottertjes die in de desbetreffende maand verkocht zijn. De Bottertjes worden verkocht bij Jorritsma, Kleine Kerkstraat 1 in Edam en bij Nivo, Burg. van Baarstraat 42 in Volendam.

>> Lees verder

Cadeaubon 't Bottertje bij de winkels in Edam

Eindelijk, een nieuw POST NL punt in EDAM

Inmiddels kunnen wij melden dat Edam binnenkort weer een PostNL punt rijker zal zijn in de  binnenstad. Ilona Springer van Cadeauwinkel De Kast zal binnenkort    >> Lees verder


Nieuw POST NL punt in EDAM in DE KAST