vlak
het logo van Little Amsterdam, i love Edam

Little Amsterdam

Edam is Amsterdam in het klein!

Twintig kilometer ten noorden van Amsterdam ligt een klein, maar ongeschonden stadje uit de 12e eeuw, Edam. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten, een keur aan cultuurhistorische bezienswaardigheden, bijzondere speciaalzaken en gastvrije horeca. ‘De Parel van Holland’ is vergeleken met gemeentegenoot Volendam redelijk onontdekt door het grote publiek. En misschien maar goed ook!

>>Lees verder

2018

nieuws - info

gemeente nieuws

Agenda OVE


3-4 start voorjaarsactie

19/3 start Voorjaarsactie

19/3 Voorjaars Special

Juni Netwerkavond (onder voorbehoud)

22/6 Wijnwandeling

11/8 Old Holland Streekmarkt

Oktober Netwerkavond

15/12 Avondkerstmarkt


>>Direct naar OVE events pagina

Trekking

Bottertjes-actie

Elke maand vindt de trekking van de Bottertjes-actie plaats. Bewaar altijd het controlestrookje van de Bottertjes die u heeft ontvangen, dit strookje kan zomaar 50,- waard zijn!

De trekking wordt elke maand gedaan op basis van de Bottertjes die in de desbetreffende maand verkocht zijn. De Bottertjes worden verkocht bij Jorritsma, Kleine Kerkstraat 1 in Edam en bij Nivo, Burg. van Baarstraat 42 in Volendam.

>> Lees verder

Cadeaubon 't Bottertje bij de winkels in Edam
Nieuw POST NL punt in EDAM in DE KAST

Banketbakkerij

Mastenbroek

bestaat 60 jaar

Banketbakkerij Mastenbroek bestaat alweer 60 jaar en dat vieren zij 2 maanden lang met allerlei heerlijke aanbiedingen.

>> Lees verder


11 augustus Avondkaasmarkt

Op 11 augustus is er weer de Old Holland Streekmarkt, de drukbezochte sfeermarkt die naast de Avondkaasmarkt wordt georganiseerd. Hoeveel sfeer wil je hebben met muziek, kaas, vermaak, lichtjes, lekkers, leuke aanbiedingen en heel veel sfeer? Van 17:00 tot 22:00 uur. Meedoen aan de markt? Kijk dan op www.marktboeken.nl

>> Lees verder